Cases

Hvis du stadig er i tvivl, om Amazon er noget for din virksomhed, så kan du på denne side læse nogle af vores tidligere cases. 

Hos be-ahead skaber vi resultater sammen med vores kunder. Lad dig inspirere af de mange gode fortællinger her.

be-ahead customer cases

Sv. Michelsen – opnåede rekordsalg på Amazon

Det store julesalg har ikke kun øget brandkendskabet men også genkøbsraten betydeligt, således at det daglige salg nu ligger markant højere end året før. Strategien har vist sig effektiv, og Sv. Michelsen ser nu Amazon som en vigtig kanal for at fremme eksporten og er åben for yderligere skalering.

A.C. Perchs – Skandinaviens ældste te-virksomhed

Med en grundlæggende forståelse for vareoprettelse og forsendelse på Amazon og en agil tilgang hertil, tilføjes der løbende nye produkter til Amazon. Produkter tilknyttet særlige lejligheder (som Advent, Jul, Valentinsdag) har bidraget til at øge konverteringsraten for al trafik til over 10%. 15% af alle ordrer er genkøbsordrer, med en stigende tendens måned for måned.

Sprout World – budskab om bæredygtighed spredes globalt via Amazon

Med over 100.000 solgte Sprout produkter på Amazon i USA og Europa, har Amazon vist sig at være den rigtige kanal for Sprout. Både ud fra en indtjeningsmæssig betragtning og som en kanal, hvor Brand & budskaber eksponeres bredt.

Sanita – firedobler omsætning med varekortoptimering og Amazons Sponsered Brands kampagner

Med en løbende optimering af produktvarekort, en stærk Brandwebstore og synlige bannere ind til Brandstore, slår Sanita omsætningsrekord.

Ilse Jacobsen – når med Amazon Display ud til nye, konverterende målgrupper

Siden 2021 har Amazon haft stærk fokus på at give Brands muligheder for at nå ud til nye målgrupper. Ilse Jacobsen ser høje konverteringstal og lave ACOS med de nye kampagne muligheder.

Nordic Roast  – fra 2 til 9 markeder på 1 år

Med udgangspunkt i en grundig analyse af produktets muligheder på Amazons platform, sælger Nordic Roast i dag sine produkter på alle Amazon sites i Europa.

Bug Bite Thing – Shark Tank succes i USA sætter skub i salget på Amazon i Europa

Med en #1 placering på Amazon.com i kategorien Insect Bite Treatments og over 43000 anmeldelser, åbner Bug Bite Thing for en succes i Europa.

Scan Dimension – SOL 3D Scanner indtager top placering på Amazon i Japan

Med markedsføring tæt op af konkurrerende produkter, tager Scan Dimension en bid af det japanske marked for 3D scannere.