Cases

Hvis du stadig er i tvivl, om Amazon er noget for din virksomhed, så kan du på denne side læse nogle af vores tidligere cases. 

Hos be-ahead skaber vi resultater sammen med vores kunder. Lad dig inspirere af de mange gode fortællinger her.

be-ahead customer cases

Sprout World – budskab om bæredygtighed spredes globalt via Amazon

Med over 100.000 solgte Sprout produkter på Amazon i USA og Europa, har Amazon vist sig at være den rigtige kanal for Sprout. Både ud fra en indtjeningsmæssig betragtning og som en kanal, hvor Brand & budskaber eksponeres bredt.

Sanita – firedobler omsætning med varekortoptimering og Amazons Sponsered Brands kampagner

Med en løbende optimering af produktvarekort, en stærk Brandwebstore og synlige bannere ind til Brandstore, slår Sanita omsætningsrekord.

Ilse Jacobsen – når med Amazon Display ud til nye, konverterende målgrupper

Siden 2021 har Amazon haft stærk fokus på at give Brands muligheder for at nå ud til nye målgrupper. Ilse Jacobsen ser høje konverteringstal og lave ACOS med de nye kampagne muligheder.

Nordic Roast  – fra 2 til 9 markeder på 1 år

Med udgangspunkt i en grundig analyse af produktets muligheder på Amazons platform, sælger Nordic Roast i dag sine produkter på alle Amazon sites i Europa.

Bug Bite Thing – Shark Tank succes i USA sætter skub i salget på Amazon i Europa

Med en #1 placering på Amazon.com i kategorien Insect Bite Treatments og over 43000 anmeldelser, åbner Bug Bite Thing for en succes i Europa.

Scan Dimension – SOL 3D Scanner indtager top placering på Amazon i Japan

Med markedsføring tæt op af konkurrerende produkter, tager Scan Dimension en bid af det japanske marked for 3D scannere.