Scan Dimension - SOL 3D-Scanner indtager topplacering på Amazon i Japan

Hvem er Scan Dimension?

Scan Dimension udvikler 3D scannere, der på en brugervenlig og enkelt måde skaber digitale kopier af fysiske produkter. De har i en årrække været tilstede på Amazon i USA og vækster i dag globalt.

Hvorfor?

Scan Dimension ønsker at udbrede kendskabet til deres produkt og varemærke yderligere for at styrke deres position på det internationale marked. Dette er afgørende i en tid, hvor e-handel og online markedspladser som Amazon spiller en stadig større rolle i forbrugernes indkøbsvaner og virksomheders distributionsstrategier. 

Afspil video

Hvordan?

Be-ahead genåbner Scan Dimensions konto i USA og på baggrund af eksisterende data vurderes et stort potentiale for yderligere vækst. Forretningsmodellen tilpasses til hvert enkelt marked og Scan Dimension åbner for Amazon i Europa & Japan. Med fokus på pris og konkurrenter tilpasses varekortet, billeder og produktteksten. Video som kampagneform har en betydelig effekt med høje konverteringsrater. 

Resultat

Med en høj salgsvolumen og mange anmeldelser indtager produktet i dag 1-3 pladsen i kategorien 3d Scanner på Amazon.com, Amazon.co.jp. Amazon.de & Amazon.co.uk. Anmeldelser indsamlet fra Amazon kunder bruges i dag på Scan Dimensions egen hjemmeside.