Annoncering

services

Top Services

We provide all kind of business services with quality.
Check all our services.

Sponsored Product Campaign

Der er mange penge at tjene på at annoncere for dine produkter på Amazon. Amazon CPC, er med til at sikre at du ligger på toppen af søgeresultaterne. Men hvilke søgeord skal man vises på – hvor er salget, hvad skal man byde, hvordan opbygger man en god kampagne? Overlad det trygt til os.

Headline Search Campaign

Som Brand Owner har du mulighed for at booste din omsætning yderligere ved at øge eksponering af dine produkter med Headline Search annoncer. Med denne form for annoncer får du en bred eksponering af udvalgte produkter i banner format på forsiden, i siderne og andre prominente placeringer på Amazon. Et værktøj vi anbefaler der anvendes for at øge opmærksomhed og kendskabet omkring sit varemærke.

Brand Web Store

Hvis du selv ejer dit brand, har du mulighed for at registrere brandet hos Amazon. Dette giver flere mulighed, Det bliver nemmer at ændre dit produktkort. Du har mulighed for at ændre udvikle en brandshop, hvor kan arbejder med sit eget  ”look and feel”. Endvidere giver det en unik mulighed for markedsføre sine produkter, som andre seller ikke har.Vi hjælper gerne med at registrere dit brand, udvikle et Brandsite og markedsføre dit produkt.