Annoncering kan booste dit brand.

Vidste du, at konverteringsraten på Amazon Advertising er næsten ti gange højere end på Google Adwords? Der findes en lang række forskellige kampagneformer du kan anvende og dine muligheder, for at vise dine annoncer netop der hvor kunden er, udvides hele tiden.

Annoncering

Brand Webstore

Som Brand har du den helt unikke mulighed at skabe din egen “Webshop” på Amazon, hvor du kan invitere kunder indenfor i dit univers.  Du kan dirigere målrettet kampagner ind i din Brandstore, hvor hele dit produktsortiment kan opleves. Ekstern trafik fra f.eks. Facebook, Tik Tok eller Google kan ligeledes ledes ind til denne side, hvor du kan måle resultater af dette.

Sponsored product

Sponsored Product​

Med Sponsored Products kampagner får du mulighed for at ligge i toppen af søgeresultaterne. 

Sponsored Brand

Denne kampagne er forbeholdt Brands. Med denne annonceform får du en bred eksponering af udvalgte produkter i bannerformat øverst på siden. Dette er en kampagnetype, man anvender hvis man ønsker at bygge sit Brand på Amazon og skabe øget opmærksomhed omkring sit produkt.

Sponsored product
Sponsored display

Sponsored Display​

Sponsored Display kampagner er ligeledes forbeholdt Brands. Med denne kampagneform anvender man remarketing kampagner og når ud til nye “Audiences” . Du har ligeledes mulighed for at få vist dit banner både på Amazon og uden for Amazon.

Sponsored Display Video (beta)

Som Brand kan du nu vise Videoer, der tegner et præcist billede af dit produkt. Placering af dine videoer skifter hele tiden, lige fra forsiden af Amazon til placering udenfor Amazon. En annonceform der forventes at vinde frem i dette år.

Sponsered Brand video

Med denne annonceform har du som Brand mulighed for at tage en væsentlig plads og stå meget tydeligt frem med en video. Annoncerne er baseret på CPC og fører direkte ind til produktsiden. 

Vine (anmeldelser)

Vine er Amazons eget anmeldersystem, hvor man mod en mindre betaling forærer op til 30 produkter væk, til gengæld anmelder modtagerne dit produkt. Det betyder, at modtagerne skriver en anmeldelse på baggrund af deres oplevelse med produktet. Hvis man forudsætter, at produktet og varekortet er godt, er denne metode den billigste og mest effektive markedsføring, du kommer til at lave på Amazon. Vine kan dog kun udnyttes 1 gang pr produkt med op til 30 anmeldelser. Vi fraråder al anden indsamling af anmeldelser, da det kan resultere i nedlukning af din Amazon konto.