Ilse Jacobsen når med Amazon Display ud til nye, konverterende målgrupper

Hvem er Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsen åbnede sin første butik i 1993 i den idylliske badeby Hornbæk, kendt for sin unikke natur tæt på skov og strand. Gennem årene har Ilse Jacobsen udviklet et livsstilsunivers som blandt andet indeholder regntøj, gummistøvler, sneakers og klipklapper. Ilse Jacobsen Hornbæk sælger sit livsstilsunivers til lande overalt i verden.

Hvorfor?

Ilse Jacobsens rejse på Amazon begyndte som Vendor. Men med skyhøje returprocenter, refunderinger og uforklarlige efterregninger fra Amazon, skulle der findes en anden, mere langtidsholdbar model på Amazon.

Hvordan?

Ilse Jacobsen bliver oprettet som Seller på Amazon. Med Tyskland & England som de første markeder. Med fokus på de bedste sælgende produkter, en gennemarbejdet størrelsesguide samt aktuelle produkt- & livsstilsbilleder, blev nye varer oprettet med A+, en Brandstore blev bygget og Ilse Jacobsen var klar til at gå live.

Resultat

Ilse Jacobsen Brandet bliver i dag præsenteret på Amazon som Ilse Jacobsen ønsker, med fuld kontrol over produktkort, billeder,  lagerbeholdning og prissætning. Som Brandowner har Ilse Jacobsen i dag, via Amazon Ads, de mest relevante- og bedst konverterende bannerpladser for deres Brand. Med Amazon Display opnår de en bred eksponering på og udenfor Amazon og en samlet TACOS på 8%.