Bug Bite Thing - Shark Tank succes i USA sætter skub i salget på Amazon i Europa.

Hvem er Bug Bite Thing?

Bug Bite Thing Europa er et dansk erhvervseventyr. Produktet blev udviklet i 1993 i en nordsjællandsk by og endte på Shark Tank (Løvens hule) på amerikansk TV i 2019. Alle ”løverne” ønskede at investere i produktet og med over 7 mio. seere fik produktet et uvurderligt afsæt i Amazon. I dag er produktet ”the go to product”  indenfor insektbids/sticks lindring i USA, Canada og Sydamerika.

Produktet er en giftsuger, der uden kemikalier, anvendes til at fjerne ubehag efter insektstik.

Hvorfor?

Med en stærk placering på Amazon.com, ønskede virksomheden at skalere til Amazon i hele Europa. De søgte en samarbejdspartner der havde indgående kendskab til Amazon i USA og kunne få udnytte synergierne.

Hvordan?

Med et grundtig SEO optimeret varekort, en beskrivende og visuelt indbydende Brand Store og Brand Story, får Bug Bite oprettet produktet så relevante kategorier nu kan indtages. En detaljeret marketing kampagne pr. marked skydes i gang og produktet eksponeres bredt. En sammenlægning af anmeldelser igangsættes.

Resultat

Med over 43000 anmeldelser løftes Bug Bite Thing øverst op som Bestseller i relevante kategori (top 10 pladser). At ligge som Bestseller i en kategori har en betydelig indflydelse på salget. I dag er produktet også “Amazon Choice”. 

Med en kontinuerlig indsamling af gode anmeldelser, et vedvarende fokus på at sælge tilstrækkelig produkter og flittig brug af alle Amazons “produkter” – hjælper be-ahead i dag Bug Bite Thing med at bevare deres stærke placering på platformen.