A.C. Perchs er skandinaviens ældste te-virksomhed.

Hvem er A.C. Perchs?

A.C. Perchs er en anerkendt dansk virksomhed, der har solgt te til tørstige danskere siden 1835. I dag er A.C. Perchs Skandinaviens ældste te-virksomhed.

Hvorfor?

Som en del af deres eksportstrategi besluttede A.C. Perchs i 2022 at åbne en tebutik i Stockholm. De ønskede samtidig at udvide deres tilstedeværelse på det svenske marked og undersøgte mulighederne for at sælge udvalgte produkter på Amazon.se. Her trådte be-ahead til. 

I et tæt samarbejde blev potentialet for at sælge te og tedåser på Amazon analyseret. Konklusionen var, at A.C. Perchs ikke kun skulle sælge deres produkter på Amazon.se, men også på Amazon.de. I alt 40 produkter blev oprettet på disse markeder. 

Hvordan?

Sammen med be-aheads SEO-specialister gennemgik A.C. Perchs’ e-commerce team et detaljeret forløb i: 

Hvordan man opretter varer på Amazon, inklusive alle “do’s and don’ts”, således at A.C. Perchs nu selv kan oprette deres varer korrekt med hensyn til søgeord, billeder, titler osv. 

Hvordan man håndterer den logistiske del af Amazon, også med de tilhørende “do’s and don’ts”. 

En lanceringsstrategi for det tyske marked blev udviklet, og annoncering blev iværksat af be-ahead.dk.

Resultat

Med en grundlæggende forståelse for vareoprettelse og forsendelse på Amazon og en agil tilgang hertil, tilføjes der løbende nye produkter til Amazon. Produkter tilknyttet særlige lejligheder (som Advent, Jul, Valentinsdag) har bidraget til at øge konverteringsraten for al trafik til over 10%. 15% af alle ordrer er genkøbsordrer, med en stigende tendens måned for måned. Købere af de smukke Perchs tedåser med det fine logo køber nu også løs te fra Perchs til at fylde i dåserne. Brand awareness-kampagner med både videoer og stemningsbilleder har været med til at skabe et øget kendskab til brandet, og søgevolumen på brandnavnet er i vækst. Omkring 40% af det samlede salg kommer nu fra organisk søgetrafik.