Reviews giver tryghed.

Når nye kunder falder over dine produkter, så kigger de på dine reviews som noget af det første. Derfor er det vigtigt, at dine produkter får mange og gode reviews.

Reviews

Product Reviews

Product Reviews er, som navnet antyder, en anmeldelse, der går på produktet. Det har altså intet med levering eller kundeservice at gøre. Det er udelukkende brugerens oplevelse med produktet og produktets kvalitet, pris og det man har lovet i beskrivelsen af sit varekort, betyder noget her. Product reviews, som ses på produktsiden. De rangerer også efter 1-5 stjerner. Product Reviews indbefatter normalt både en “star rating” og en kommentar. 

Amazon Seller Feedback

Amazon Seller Feedback er et system, der skal gøre det mere transparent for Amazons kunder at vurdere tidligere kunders oplevelser med dit brand. Derfor er din seller feedback utrolig vigtig for dit brand, hvis I skal have succes med Amazon, da det indikerer kvaliteten af den service, som I leverer. Anmeldelserne angives med 1-5 stjerner, og kunderne kan lave en anmeldelse op til 90 dage efter deres køb. En vigtig pointe til Seller Feedback er, at det ikke kun påvirker fremtidige kunder oplevelse af din service, men også Amazons algoritme, som også tager højde for kunders oplevelser. Hvilket også er en stor årsag til, at vi anbefaler at benytte sig af Amazon FBA.