The Army Painter – 532% stigning på Amazon på bare 1 år

Hvem er The Army Painter?

The Army Painter producerer og udvikler maling og hobbyudstyr til wargamers. Bo og Jonas, stifterne af The Army Painter, har en mission om at skabe maling og udstyr, der er nemt og enkelt at håndtere, så der er mulighed for hurtigt at komme i gang med at spille. Siden opstarten i 2007 har The Army Painter oplevet en betydelig interesse for deres produkter i USA.

Hvorfor?

Virksomheden har via en partner i USA vundet store markedsandele og ser et stort potentiale i Europa. Med ønsket om at håndtere salget selv i Europa søgte The Army Painter en partner, der med indsigt i Amazon Europa, på tværs af alle markederne, kunne håndtere fremstødet. En partner der havde erfaring med at hjælpe med e-commerce, logistik og hverdagen på Amazon.

Afspil video

Hvordan?

I samråd med The Army Painter lavede be-ahead i 2019 et roadmap med henblik på opstart i Europa. Der blev defineret en række nøgletal for det første år. Med afsæt i Tyskland blev virksomhedens samlede produktportefølje oprettet og SEO-optimeret med en hensigtsmæssig udnyttelse af de mange muligheder for varekortoptimering. En kampagnestruktur blev opbygget og salget blev skudt i gang. 

Resultat

Med fokus på konvertering- og produktkortsoptimering nåede The Army Painter et produktsalg på over 100.000 artikler i 2020, sidenhen har de vækstet med over 100.000 solgte artikler i 2021 og haft en omsætningsfremgang på et 2 cifret million beløb. Be-ahead har i samarbejde med The Army Painter åbnet for det fulde produktsortiment på de europæiske markeder.