Optimering

Vi hjælper dig med at optimere dit salg og forbedre din markedsposition
Optimering

The Devil is in the Detail

Når man er kommet i gang med at sælge på Amazon skal man begynde at kigge på, hvordan man kan optimere sit salg. Der findes et utal af faktorer, hvorpå man kan forbedre sine kompetitive fordele over for konkurrente, og derved ranke bedre i søgeresultater. Vi hjælper dig med at vinde salget.

Markedsanalyse

Amazon er et enormt marked der faciliterer handel på tværs af grænser. Men hvor godt sælger dine produkter på Amazon egentlig i dag? Og hvem kommer du til at konkurrere mod, når du begynder at sælge på Amazon? Vi kan hjælpe dig med at besvare alle disse spørgsmål igennem dybdegående analyser. Kontakt os for at finde ud af dit markedspotentiale.

Søgeordsanalyse

Amazon er som så mange andre søgemaskiner bygget op omkring et forhold mellem de søgte termer og produktets elementer. På google gør man brug af SEO for at rangere højere i søgeordsresultater, og konceptet er næsten det samme på Amazon, hvor man laver et grundigt forarbejde og undersøger, hvad kunder søger efter og hvad konkurrenter ranker på.

Produktinformation

Når søgeordsanalysen er på plads, kan man bruge resultaterne som fundament for sin udarbejdelse af titler, bullets og produktbeskrivelser. Ved at gøre brug af søgte termer optimerer man sine chancer for at rangere højt i søgeresultater. Det er kunst som perfektioneres over tid, hvor man lærer Amazons søgealgoritmer at kende og ved hvor man skal satse så salget optimeres bedst muligt.