Opstart

services

Kom igang med Amazon!

Vi guider dig igennem de mest essentielle steps, så du kan komme på Amazon og begynde at sælge inden for et par minutter. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at vi gør det for dig.

Få oprettet en
konto på 10 min

For at du kan sælge på Amazon skal du have oprettet en seller account. Kontoen er din virtuelle butik/bruger, hvorfra du kan oprette og sælge produkter. Processen er yderst simpel og tager kun et par steps. Se videoen til højre for at blive guidet igennem processen af vores administrerende direktør Søren Kipling.

Kommer snart

Kommer snart

Opret dine varer og kom igang med at sælge

Om det er hårde hvidevarer eller high fashion stilletter kan du få dine produkter på Amazon inden for et par minutter. Vi guider dig til at oprette dit første produkt i videoen til højre.

Konverter til FBA og send dit første inventar

Hvis lagerstyring og forsendelse ikke ønskes at udføres af virksomheden har Amazon lavet en løsning; FBA. Her sender virksomheder deres lager til et af Amazons centre og lader dem står for support og forsendelse. Vi hjælper dig igang på ingen tid igennem videoen til højre. Klik på knappen og få sendt dit første lager afsted på ingen tid.

Kommer snart