Her kan du læse nyttige artikler om be-ahead og Amazon

Hør podcastet fra Zetland om Amazon og succeshistorien om Eshoes.

Amazon kommer, og debatten buldrer afsted om vi skal frygte den eller tage imod giganten med kyshånd.

Når man er ny i gamet kan man hurtigt brænde fingrene. Vi har skrammerne fra da Eshoes gik i luften på Amazon i 2012.

Hvordan sælger man på Amazon? Det er et spørgsmål vi ofte hører, når vi er ude og informere virksomheder om mulighederne ved Amazon.

I det her blogindlæg gennemgår vi de ting, som du absolut skal holde dig fra, hvis du vil forblive gode venner med e-commerce-giganten.

Hos be-ahead ved vi, at Amazon kan være lidt som den jungle, navnet refererer til. Hver eneste dag bliver der tilføjet mere end 1,3 millioner produkter.

Amazon er verdens største online detailplatform. De står for 43% af al online salg i USA og sender omkring 1,6 millioner pakker ud om dagen.

Amazon er udførlige i at beskrive, at det er absolut forbudt at betale sine kunder for Customer Reviews. Men… Der er én undtagelse. Faktisk 2.

Her taler vi naturligvis ikke om det åbenlyse i, at 5 stjerner altid er bedre end 1 stjerne. Men der er andet end bare stjerner, der spiller ind på algoritmen.

Denne del handler om, hvordan du skal monitorere dine anmeldelser, og hvordan du reagerer på dem.

Amazon er udførlige i at beskrive, at det er absolut forbudt at betale sine kunder for Customer Reviews. Men… Der er én undtagelse. Faktisk 2.

Buy Box er fokuspunkt #1, hvis du vil opnå succes på Amazon, og du vil relativt tidligt stifte bekendtskab med begrebet.