Sanita tager kontrol over sit varemærke og sætter omsætningsrekord på Amazon

Hvem er Sanita

Sanita producerer og sælger træsko til kvinder & mænd. De har fokus på bæredygtighed, kvalitet og mode i deres designs. Sanitas træsko anvendes til professionel- og hverdagsbrug. Virksomheden har solgt sine varer direkte til Amazon i en årrække (Vendor).

 

Hvorfor

Virksomheden henvendte sig til be-ahead med ønsket om at få en partner, der kunne hjælpe dem med at vækste på Amazon i Europa. Sanita ønsker i dag selv at sælge sine produkter på Amazon i Europa for hermed at kunne styre priserne, kanalen og sikre en gennemsigtighed (FBA). Tidligere har de solgt direkte til Amazon (Vendor).  

Hvordan

Be-ahead gennemførte en gennemgribende oprydning af Sanitas produkter på Amazon. Over 1000 unikke produkter på 5 markeder blev samlet, SEO-optimeret på lokalt sprog, nye billeder blev tilføjet og en optimering af Brand webstores er i gang. Keyword opsamling i annoncering blev igangsat, budstrategier ændret og nye annoncemuligheder aktiveret.

Resultater

I dag ejer Sanita kontrollen over størstedelen af deres produkter på Amazon i Europa. De sælger i dag selv deres produkter på Amazons platform, og de har de seneste 12 måneder haft en omsætningsfremgang på over 400%. Sanita anvender i dag alle kampagnemuligheder på Amazon der giver en god ACOS/ROAS.