Med over 900 positive produktanmeldelser
på Amazon løfter Nordic Roast sin placering

Pink2

Hvem er Nordic Roast

Nordic Roast er en dansk fødevarevirksomhed, der producerer Chai latte pulver i en bred variation af forskellige smagsnuancer. En kombination af ingredienser af høj kvalitet, god smag og et stilfuldt design har allerede gjort Nordic Roast til en succes i Norden. 

Hvorfor

Nordic Roast havde desværre en dårlig opstart på Amazon og deres konto var blevet lukket.  Virksomheden ønskede en revurdering af platformens potentiale. Skulle Amazon være den online kanal, der skulle være med at løfte Nordic Roast internationalt. Det krævede en analyse af produktets hidtidige rejse på Amazon, produktets reelle potentiale set ift. bl.a. efterspørgsel, konkurrenter, pris og anmeldelser.
 

Hvordan

Be-ahead fik genåbnet kontoen. En målrettet strategi for indsamling af anmeldelser, et opdateret varekort med SEO-optimeret varekort, nye billeder og videoer skulle sætte skub i salget og dermed produktets placering på Amazon. Med en bred markedsføringskampagne, målrettet imod at skabe opmærksomhed omkring produktet, synliggjorde Be-ahead Nordic Roast samtlige steder, hvor kunderne søgte efter Chai Latte produkter.

 

Resultater

I dag har Nordic Roast over 900 gode anmeldelser på deres produkter på Amazon i Europa. Dette løfter produkterne frem i algoritmen og gode anmeldelser er desuden et hyppigt anvendt købsfilter hos mange kunder. Med en omsætningsfremgang på over 200% på de markeder Nordic Roast tidligere havde solgt på, er 6 nye markeder tilføjet.  Hvoraf nogle af disse markeder har vist sig at have et stort potentiale for Nordic Roast produkter. Forskellige markedsføringsmodeller pr. marked bidrager til en betydelig vækst og er med til at få øget brandkendskabet i Europa. 
 
Nordic Roast er i dag et af de mest sælgende brands på Amazon i kategorien Chai Latte. I en række nye land er Nordic Roast blevet et Amazon´s Choice produkt.